Известие

Collapse
No announcement yet.

Странно тропане

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Странно тропане

Днес по път за работа минах доста силно през една дупка, която уж не трябваше да е там и сега при движение се усеща и чува едно тропане отпред, особено силно при свободна. Сутринта не се усещаше толкова, но на връщане беше просто ужасно. Някакви идеи какво може да е заминало?
    Alfa Romeo 156 1,9JTD '00 - настоящата
    Alfa Romeo 145 1.4TS '98 - бившата
    Opel Vectra 1.8 '97 - другата бивша

От много неща може да е.Като започнеш от амортисьор/макферсона/ и свършиш до носач-тампони.Също така шарнир и биалетка.
    Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
    Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.

Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
    Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.

Comment

Благодаря, колега!
      Оказа се обаче, че почти няма щети от дупката, а тропането идваше от джантите - или някой иска да ме отрепе, или си ги е харесал... Не ми е навик преди да се кача в колата да оглеждам детайлно дали и липсва нещо и не забелязах, че ми липсват болтове... А като я качих на канала гумите играеха кючеци... Явно ще се мисли за гараж.

Comment

Първоначално публикувано от kostov_sl Покажи съобщение
        Благодаря, колега!
        Оказа се обаче, че почти няма щети от дупката, а тропането идваше от джантите - или някой иска да ме отрепе, или си ги е харесал... Не ми е навик преди да се кача в колата да оглеждам детайлно дали и липсва нещо и не забелязах, че ми липсват болтове... А като я качих на канала гумите играеха кючеци... Явно ще се мисли за гараж.
        В Сливен всичко е възможно Аз моята я държа пред блока и да чукам на дърво до сега не сам имал някакви щети освен капачките на вентилите на гумите....но интересно че бяха взели само 2-те

Comment

Първоначално публикувано от Coyota Покажи съобщение
          В Сливен всичко е възможно Аз моята я държа пред блока и да чукам на дърво до сега не сам имал някакви щети освен капачките на вентилите на гумите....но интересно че бяха взели само 2-те
          Щото другите 2 ги взеха от мен.

Comment

Working...
          X